Facebook ylläpitopalvelu Vankkurimännikölle

Vankkurimännikkö  (SFC Pirkanmaa) on karavaanareiden suosima leirintäalue Pirkanmaalla n. 100km Tampereelta, Virtain kaupungin alueella. Vankkurimännikkö on tunnettu saunoistaan, jotka lämmitetään lähes joka päivä eli voidaan sanoa, että saunomaan pääsee ”365 päivänä vuodessa”, niin halutessaan.

SFC Pirkanmaan sivuilta poimittua:

”Vankkurimännikkö tarjoaa loistavat ja hyvin monipuoliset mahdollisuudet rentoutumiseen kauniin luonnon äärellä. Ympäristön lenkkipolut ja ulkoilureitit antavat mahdollisuuden luonnonrauhasta nauttimiseen. Treffeillä viihtyville järjestämme vuoden aikana useita tapahtumia eri teemoilla.”

Sisällöntuotanto Facebook -sivuille

Vidmaa pyydettiin tuottamaan vuonna 2018 Vankkurimännikölle Facebook -ylläpitopalvelun. Tämä on pitänyt sisällään koko julkaistun aineiston tuottamisen joko itse, tai yhteistyökumppaneiden kanssa tehtynä. Sisältö jota Facebook -sivuille on tuotettu kuluvan vuoden aikana pitää sisällään muun muassa: videoita, kuvia ja sisältötekstejä.

Vankkurimännikön toimintaan kuuluu järjestää tapahtumia karavaanareille ja näihin tapahtumiin Vidma on tuottanut ennakkojutut, videot ja kuvat. Vidma on myös seurannut Facebook -sivuille tullutta palautetta ja päivittänyt sitä eteenpäin. Kävijämäärä Vankkurimmännikön Facebook -sivuilla on noussut huomattavasti Vidman hoidon alaisena.

Facebook -sivujen aktiivisella päivittämisellä on ollut myös vahva positiivinen vaikutus uusiin vierailijoihin, kun tieto on ollut paremmin saatavilla. Osittain tämän johdosta Vankkurimännikön uusien kävijöiden määrä on moninkertaistunut edellisvuosiin verrattuna. Lisäksi Facebook -sivujen tykkääjien ja seuraajien määrään on tullut huomattava nousu ja tykkääjien määrä ylitti kesällä jo tuhannen tykkääjän rajan. Tämän tuloksen merkitystä nostaa se, että maksullista mainontaa ei ole käytetty ollenkaan.

https://www.facebook.com/Vankkurimannikko/

Vankkurimännikön WEB ylläpito oli erittäin tyytyväinen palvelukokonaisuuteen:

”SFC-Pirkanmaa / Vankkurimännikön puolesta haluan kiittää TODELLA AMMATTIMAISESTA Facebook sisällön tuottamisesta ja ylläpidosta.
Tämä vuonna olemme selkeästi saaneet todeta mitä vaikuttaa julkaisujen kattavuteen, kun alan ammattilaiset tuottavat ja julkaisevat sisältöä.
On hienoa, että olemme saaneet palvelua samasta paikasta sisällön tuottamiseen ja julkaisuun. Erityiset kiitokset tapahtumakohtaisista erittäin ytimekkäistä mainosvideoista.
Näitä mainospätkiä käyttämällä yhdessä FB:ssä ja omilla verkkosivuilla olemme pystyneet luomaan yhdenmukaisen kokonaiskuvan toiminnastamme. Myös asiakasryhmät, jotka eivät kuulu FB:hin ovat antaneet palautetta verkkosivuista ja kehuneet tapahtumakohtaisia mainosvideoita.
Erityiskiitos myös kokonaisvaltaisesta materiaalin toimituksesta WEB sivuja varten. Valmis materiaali on helppoa julkaista. Ja aina jos ongelmia ilmennyt, että miten julkaistaan oikein, niin apu löytynyt heti, eikä hetken päästä.
Tulokset ovat selvästi havaittavissa varsinkin siinä, että minkä verran olemme saaneet ensikertalaisia vierailijoita alueellemme tänä kesänä.

ISO KIITOS YHTEISTYÖSTÄ VIELÄ KERRAN VIDMALLE.”

Jos kiinnostuit Vidman markkinointipalveluista, lue TÄSTÄ lisää. Tai ota yhteyttä menemällä Yhteystiedot -sivulle.

2018-08-27T06:38:21+00:00

OTA YHTEYTTÄ!

Ota yhteyttä meihin täyttämällä alla oleva lomake niin otamme teihin yhteyttä.