Palvelut2019-01-24T09:26:20+00:00

Hakukonemarkkinoinnilla tarkoitetaan hakusanamarkkinointia Googlen ja muiden hakukoneiden hakutulossivun mainospaikoilla. Mainoksesi näkyvät niillä hakusanoilla, joilla asiakkaasi etsivät tietoa tuotteestasi tai palvelustasi. Et siis tyrkytä tuotteitasi, vaan olet paikalla, kun asiakkaasi etsivät sinua.

VIDMA tarjoaa yhdistettyä hakukonemarkkinointia Googlen, Bingin sekä Facebook -mainonnan avulla. Meiltä saat yhtenäisen mainoskamppanjan kaikilla alustoilla tai voit myös vaihtoehtoisesti päättää mihin haluat keskittää mainontamisesi.

VIDMA suunnittelee ja tuottaa responsiivisia, funktionaalisia ja kauniita nettisivuja. Nettisivut tehdään aina asiakkaan toiveiden mukaan ja asiakas on koko ajan tiiviisti luomisprosesissa mukana. Tarjoamme aina välikatsauksia siihen mihin suuntaan nettisivut ovat rakentumassa. Näin varmistamme sen, että lopputulos on paras mahdollinen sekä asiakkaalle mieluisa.

Nettisivuissa vain mielikuvitus on rajana. Asiakas ei tarvitse kuin vision siitä, mitä haluaa ja VIDMA hoitaa loput. Olemme aina valmiina antamaan ehdotuksia oman kokemuksemme pohjalta siitä, mitä kannattaisi sivuihin sisällyttää.

Tarjoamme myös halvempia pakettiratkaisuja joihin sisältyvät vain tietyt toiminnot. Katso TÄSTÄ.

Tuotamme erilaisia pienvideoita yritysten eri tarpeisiin. Tälläisiä videoita voivat olla yritysesittely-, tuote-  sekä mainosvideot. Suunnittelemme projektin aina asiakkaan kanssa yhdessä, niin että lopputulos vastaa odotuksia. Teemme kaikki videot myös siten, että niitä on helppo hyödyntää mainosvideoissa ja julkaista useissa eri medioissa kuten esimerkiksi Facebookissa, Youtubessa sekä Instagramissa.

OTA YHTEYTTÄ!

Ota yhteyttä meihin täyttämällä alla oleva lomake niin otamme teihin yhteyttä.