SFC-Pirkanmaa Vankkurimännikkö – Caramba mainospaketti

Caramba mainospaketti

Vidmaa pyydettiin tuottamaan vuonna 2018 Vankkurimännikölle mainospaketin heidän Caramba -tapahtumaan. Vidma tuotti tapahtumaa varten mainosvideon, jonka jakelu tapahtui Youtuben kautta. Videon voi katsoa täältä. Tämän lisäksi Vidma kirjoitti artikkelin, joka kertoi lyhyesti mitä Caramba -tapahtuma pitää sisällään ja samalla mainostimme kyseisiä julkaisuja, jotta ne tavoittaisivat mahdollisimman monta tapahtumista mahdollisesti kiinnostunutta henkilöä.

Tämän lisäksi Vidma tuotti tapahtumalle opaskyltit, joiden pohjana käytettiin tuotettua mainosta.

Video, mainos, artikkeli sekä tapahtuman ohjelma julkaistiin Vankkurimännikön nettisivuilla tapahtumat -osiossa: https://www.sfcpirkanmaa.fi/2018/08/01/caramba-3-osakilpailu-virroilla-11-8-2018/ ja Vankkurimännikön omille sivuille mainos laitettiin vielä erikseen esille: https://www.sfcpirkanmaa.fi/2017/01/24/vankkurimannikko/

Tulokset:

  • Video ja artikkeli julkaistiin VM Facebookissa ja se tavoitti n.3000 henkilöä, n.900 katselukertaa, 14 tykkäystä, 2 kommenttia ja 3 jakoa
  • Mainos julkaistiin VM Facebookissaja se tavoitti n.2400 henkilöä, 14 tykkäystä, ja 3 jakoa
  • Ohjelma julkaistiin VM fasessa ja se tavoitti n.500 henkilöä
  • Ohjelma jaettiin Virroille ja lähiseutujen ilmoitustauluille
  • Tapahtumasta oli lehtijuttu Ykköset lehdessä, joka julkaisi myös tuotetun mainoksen:

Tuotettu materiaali

Vankkurimännikkö

Vankkurimännikkö  (SFC Pirkanmaa) on karavaanareiden suosima leirintäalue Pirkanmaalla n. 100km Tampereelta, Virtain kaupungin alueella. Vankkurimännikkö on tunnettu saunoistaan, jotka lämmitetään lähes joka päivä eli voidaan sanoa, että saunomaan pääsee ”365 päivänä vuodessa”, niin halutessaan.

SFC Pirkanmaan sivuilta poimittua:

”Vankkurimännikkö tarjoaa loistavat ja hyvin monipuoliset mahdollisuudet rentoutumiseen kauniin luonnon äärellä. Ympäristön lenkkipolut ja ulkoilureitit antavat mahdollisuuden luonnonrauhasta nauttimiseen. Treffeillä viihtyville järjestämme vuoden aikana useita tapahtumia eri teemoilla.”

Jos kiinnostuit Vidman markkinointipalveluista, lue TÄSTÄ lisää. Tai ota yhteyttä menemällä Yhteystiedot -sivulle.

2019-01-30T16:32:50+00:00

OTA YHTEYTTÄ!

Ota yhteyttä meihin täyttämällä alla oleva lomake niin otamme teihin yhteyttä.