Uudet kotisivut yritykselle Rantamanloma

Rantamanloma on perheyritys Leppävirralla, joka tarjoaa mökkejä ja loma-asuntoja vuokralle. Rantamanloma otti yhteyttä Vidmaan ja kertoi tarvitsevansa uudet kotisivut heidän yritykselle. Vanhat sivut olivat yli 6 vuoden takaa ja tarve päivittää oli kasvanut suureksi. Yhdessä heidän kanssaan keskustelimme siitä, mikä heidän yritystoimintansa kannalta olisi tärkeintä tulevilla nettisivuilla.

Rantamanloma oli vahvasti sitä mieltä, että tärkeintä kotisivuissa olisi helppokäyttöisyys sekä profiilin päivitys. He päättivät kuitenkin antaa vapaat kädet toteutukseen ja toivoivatkin ns. avaimet käteen tyyppistä ratkaisua, jossa Vidma hoitaisi kaiken palvelimen hankkimisesta aina kotisivujen suunnitteluun ja toteutukseen. Heitä kuitenkin epäilytti uusien kotisivujen hinta, sillä he olivat lukeneet että ne saattavat maksaa tuhansia euroja. Pyysimme heitä täyttämään Vidman oman nettisivulaskurin, jonka avulla he pystyivät helposti muokkaamaan sivuihin käytettävän budjetin mieluisekseen.

Päätimme, että uudet nettisivut rakennettaisiin heidän tarjoamien kuvien ympärille. Halusimme, että näyttävät kuvat ovat keskipisteessä. Tämän toteutimme siten, että loimme jokaiselle mökki sivulle oman ja uniikin slideshown, jonka avulla vierailijoiden katseet ja mielenkiinto saataisiin vangittua.

Tämän lisäksi halusimme helpottaa heidän yritystoimintaansa rakentamalla heille varauskalenterijärjestelmän. (Kuvassa alla)

Tämän yksinkertaisen kalenterin avulla jokainen sivuilla vieraileva näkee heti, onko kyseinen mökki jo mahdollisesti varattuna halutulle ajanjaksolle vai onko se kenties vapaa. Tämän nähtyään asiakas voi lähettää alustavan varauspyynnön helposti täyttämällä lomakkeen.

Rantamanloma oli erittäin tyytyväinen uusien kotisivujen lopputulokseen:

“VIDMA päivitti yrityksemme nettisivut uuteen uskoon. Uusi sivusto on huomattavasti vanhaa parempi niin ulkoasultaan kuin käytettävyydeltään. Sivuille lisättiin myös varauskalenteri, josta mökkiemme varaustilanne näkyy nyt meille ja asiakkaillemme reaaliajassa. Tämä on helpottanut ja selkeyttänyt hallintatyötä huomattavasti!”

Jos innostuit ajatuksesta uusista kotisivuista niin täytä helposti ja vaivattomasti meidän nettisivu laskuri TÄSTÄ. Laskuri on ilmainen ja sen avulla voit tarkistaa mahdollisen hinnan ja lähettää tarjouspyynnön jos haluat.

KATSO KUVAT HEIDÄN KOTISIVUISTAAN ENNEN JA JÄLKEEN

EnnenJälkeen
2018-08-24T18:48:25+00:00

OTA YHTEYTTÄ!

Ota yhteyttä meihin täyttämällä alla oleva lomake niin otamme teihin yhteyttä.