Uudet kotisivut yritykselle Vaajasalmen Lomamökit

Vaajasalmen Lomamökit on yritys, joka vuokraa loma-asuntoja ja mökkejä Leppävirran alueella. Vaajasalmen Lomamökit otti yhteyttä Vidmaan ja kertoi tarvitsevansa uudet kotisivut. Heillä oli visio siitä, minkälaiset sivut he haluaisivat ja mikä on heille tärkeintä.

Tärkeimpinä kohtina he pitivät sitä, että mökeistä otetut kuvat näkyisivät hyvin sekä se, että kuvien navigointi olisi helppoa. Vanhoilla sivuilla kuvat eivät olleet hyvin näkyvissä. Kuvassa alla on kuva vanhojen kotisivujen etusivusta.

Halusimme, että mökeistä otetut näyttävät kuvat pääsisivät oikeuksiinsa, joten päädyimme ns. ”hero slidereihin”. Näiden koko näytön kattavilla kuva slidereilla saimme uutta ilmettä heidän nettisivuille ja lisäsimme kertaheitolle heidän loma-asuntojen houkuttelevuutta.

Toteutimme sivuille myös yhteydenottolomakkeen, jonka avulla mökkien vapaa-aikojen tiedustelu helpottui. Tämä yhteydenottolomake on jokaisella mökkisivulla erikseen ja sen täytettyään on yrityksen helppo vastata asiakkaalle mahdollisista vapaista ajoista mökeille.

Vaajasalmen Lomamökit pyysivät myös uutta sisältöä sivuille. Heidän pyynnöstään sunnittelimme ja toteutimme sivuille uudet sivun aktiviteetit. Tänne sivulle kasasimme kaikki Leppävirran lähialueiden aktiviteetit, palvelut ja nähtävyydet. Tämän uuden sivun ansiosta asiakkaille on kattava opas heidän vuokraamaansa mökin lähialueisiin. Sivu pitää sisällään mm. mainosvideon Leppävirran kaupungista, tietoja uimarannoista ja urheilukentistä sekä lyhyet kuvaukset nähtävyyksistä ja linkit niiden omille sivuille.

Alkuperäiset kotisivut olivat jo osittain käännetty sekä englanniksi että saksaksi. Niissä oli kuitenkin huomattavia puutteita, joten Vidma käänsi tarvittavat puutteet sekä tietenkin uuden aktiviteetit-sivun.

Vidmalle projekti oli kaiken kaikkiaan monipuolinen ja antoisa. Pääsimme toteuttamaan uusia ratkaisuja sekä käyttämään luovuuttamme. Asiakkaan kommentti lopputuloksesta kertookin kaiken tarvittavan:

“VIDMA toteutti meille erittäin lyhyellä aikataululla toimivat ja kauniit sivut. Nyt uusilla sivuilla mökeistämme otetut kuvat pääsevät oikeuksiinsa. VIDMA tuotti meille myös sisältöä sivuille. Uuden sisällön avulla sivuston käyttäjät saavat paremmin tietoa mökkiemme ympärillä olevista palveluista ja nähtävyyksistä.”

Markku Argillander, Vaajasalmen Lomamökit

Alla näet vielä kuvat Vaajasalmenloma.com nettisivuista ennen ja jälkeen:

EnnenJälkeen
2018-08-29T19:21:43+00:00

OTA YHTEYTTÄ!

Ota yhteyttä meihin täyttämällä alla oleva lomake niin otamme teihin yhteyttä.