Uudet nettisivut yritykselle CityKatsastus

CityKatsastus on Etelä-Suomessa toimiva katsastusketju. He lähestyivät Vidmaa toivoen saavansa uudet nettisivut. CityKatsastuksella on 5 katsastus asemaa jotka sijaitsevat Riihimäellä, Hyvinkäällä, Helsingin Viikissä, Espoossa, sekä Helsingissä Kehä I:n varrella. Heillä on vuosien kokemus alalta ja he tekevät niin määräaikaiskatsastuksia kuin myös erikoiskatsastuksia henkilö -ja pakettiautoille. CityKatsastuksella on myös Hyvinkäällä katsastuspalvelupiste raskaille ajoneuvoille.

CityKatsastus oli kyllästynyt vanhoihin nettisivuihin ja halusi päivittää ilmettään uusien avulla. Heillä ei ollut suoraa visiota siitä, minkälaiset nettisivut he haluaisivat, joten teimme heille testisivut. Testisivuilla varmistamme sen, että olemme asiakkaan kanssa samoilla linjoilla siitä, miltä lopputulos tulee näyttämään. CityKatsastus oli tyytyväinen heti ensimmäisiin versioihin.

Ensimmäisistä versioista lähdimme jalostamaan lopullisia nettisivuja. Lähetimme tasaisin väliajoin päivityksiä ja tarkempia tuotannolllisa kysymyksiä siitä, miten CityKatsastus halusi tuoda itsensä sivuilla esille. Luomme aina piilotetun testisivuston, josta asiakas pääsee seuraamaan reaaliajassa valmistuvia nettisivuja. Tämän johdosta pystymme tuottamaan nettisivut erittäin ripeässä aikataulussa.

Nettisivut tehtiin käyttämällä WordPress -alustaa. Tämän alustan avulla CityKatsastus voi itse helposti tehdä pieniä päivityksiä ja ilmoituksia sivuille. Tästä esimerkkinä on heidän aktiivisesti päivittämä ”huomio laatikko” etusivulla. (Kuva alla).

CityKatsastukselle tärkeää oli myös tiedon helppo ja nopea saatavuus. Tämän varmistimme sivujen yksikertaisuudella ja sillä että tärkeimmät elementit ovat heti näkyvissä, kun sivuston avaa. Ajanvaraus asiakkaille on helppoa, kun siihen johtavat ”nappulat” ovat heti näkyvissä.

Uudet nettisivut ovat otettu hyvin vastaan asiakkaiden keskuudessa ja palaute CityKatsastukselta kuvailee hyvin projektin onnistumista:

“Suunnitellessamme uusia nettisivuja lähdimme tavoittelemaan miellyttävämpää käyttäjäkokemusta, sillä uskomme sen houkuttelevan lisää uusia asiakkaita. VIDMA toteutti toiveemme ja nettisivujen uusimisen hyvin ammattimaisesti. Olemme todella tyytyväisiä projektin läpivientiin. VIDMA vastaa nykyisin myös yrityksemme hakukonemarkkinoinnin ylläpidosta.”

Jos innostuit ajatuksesta uusista kotisivuista niin täytä helposti ja vaivattomasti meidän nettisivu laskuri TÄSTÄ. Laskuri on ilmainen ja sen avulla voit tarkistaa mahdollisen hinnan ja lähettää tarjouspyynnön jos haluat.

CityKatsastuksen uusi etusivu

Klikkaa kuvaa siirtyäksesi CityKatsastuksen sivuille

2018-08-24T19:42:06+00:00

OTA YHTEYTTÄ!

Ota yhteyttä meihin täyttämällä alla oleva lomake niin otamme teihin yhteyttä.