Video2020-05-18T08:18:31+00:00

VIDEOT.

Teemme erilaisia videoita yrityksesi vaihteleviin tarpeisiin.

Meidän tekemillä videoilla yrityksesi saa uudenlaista näkyvyyttä ja se tulee olemaan positiivisesti erilainen ja mieleenpainuva.

Video on hyvä, mieleenpainuva ja selkeä tapa kertoa yrityksestäsi ja palveluistasi kohderyhmällesi. Videolla välität tunteita ja aitoja reaktioita. Siksi se on sisältömuodoista vaikuttavin. Hyvän videon avulla voit kertoa sanomasi tavalla, johon pelkät kuvat ja sanat eivät yksinään pystyisi. Video esittää sanomasi kannalta oleellisimmat tiedot, visuaalisessa ja mieleenpainuvassa muodossa. Parhaimmillaan video on silloin, kun katsoja tuntee, että viesti on tarkoitettu juuri hänelle.

Videot teemme toiveidesi pohjalta, mutta tuomme oman näkemyksemme ja ammattitaidon esiin videolla, jotta lopputulos olisi mahdollisimman selkeä, mieleenpainuva ja tunteisiin vetoava, jolloin sen viesti jää katsojalle mieleen.

Tallennamme videot niin, että niitä on helppo julkaista useissa eri kanavissa, kuten Facebookissa, Instagramissa ja YouTubessa.

Toteutamme mieleenpainuvan yritysesittelyn, ytimekkään tuotevideon tai koosteen tapahtumasta, tämän teemme raikkailla ideoilla ja korkealaatuisesti kilpailukykyiseen hintaan. Jokainen toimeksianto on meille tärkeä ja ainutlaatuinen yksinkertaisimmasta videoklipistä bränditason yritysvideoesittelyyn.

Tehdäänkö teille siis heti kerralla hyvä video?

Ota yhteyttä!

Kerro lisää mahdollisista tarpeistasi

Suunnitellaan yhdessä paras tapa sinun yrityksesi näkyvyyden nostoon. Ota rohkeasti yhteyttä täyttämällä alla oleva lomake!

OTA YHTEYTTÄ!

Ota yhteyttä meihin täyttämällä alla oleva lomake niin otamme teihin yhteyttä.