Videomainos Joonas Erkkilä ja UNELMA -tanssiorkesterille

Vidma tuotti mainosvideon Joonas Erkkilä & Unelma -tanssiorkesteriyhtyeelle. Video tehtiin alle 30 sekuntiseksi klipiksi, jolloin sitä pystyy hyödyntämään useissa eri tilanteissa, kuten esimerkiksi nettisivuilla sekä mainonnassa.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja tehdään sinulle tarpeisiisi sopiva mainosvideo.

Joonas Erkkilä & Unelma

Joonas Erkkilä & Unelma tanssiorkesterilla on monipuolinen tarjonta hyvää tanssimusiikkia. Joonas ja orkesteri ovat hyvin suosittuja häätilaisuuksien tanssiorkesterina. Heidän suosion yhtenä ”salaisuutena” on se, että heidän musiikkitarjonta ei rajoitu pelkästään perinteiseen lavamusiikkiin. Tämän lisäksi he tekevät monipuolisesti hyvin erilaisia keikkoja esimerkiksi tanssilavoilla, ravintoloissa, syntymäpäivillä, häissä sekä pikkujouluissa Unelma -orkesterin kanssa.

Joonaksen voi tilata myös laulamaan ns. mies ja kitara -tyylisesti trubaduurina tai duona monenlaisin yhdistelmin (kitara, piano, haitari) kanssa kirkkoon, yritystilaisuuksiin tai muihin erilaisiin juhlatilaisuuksiin. Tanssilajeina orkesterin valikoimaan kuuluvat mm. beat, twist, humppa, valssi, hidas valssi, tango, hitaat, rokki ja suomipoppi.

Lisää voit lukea täältä joonaserkkila.com tai voit pyytää tarjouksen suoraan Joonakselta osoitteesta joonas.erkkila@gmail.com

2020-05-13T12:04:16+00:00

OTA YHTEYTTÄ!

Ota yhteyttä meihin täyttämällä alla oleva lomake niin otamme teihin yhteyttä.

%d bloggaajaa tykkää tästä: