Yhteystiedot2019-01-28T21:04:06+00:00

KEITÄ OLEMME.

VIDMA on digimarkkinointiin keskittynyt pienyritys, joka keskittyy muiden pienyritysten digitaalisen profiilin nostamiseen.

Nykypäivän digitalisoituvassa maailmassa se, miten teidän yritys on edustettuna digitaalisissa medioissa voi tarkoittaa yrityksen onnistumista tai epäonnistumista. Optimoimalla, sen miten ja missä eri digitaalisissa kanavissa yrityksenne näkyy, voi tuoda paljon kaivattua lisätuottoa yritykselle hyvin pienellä taloudellisella panostuksella.

Varsinkin PK-yritykset usein kokevat, että näkyvyys on yksi heidän suurimmista ongelmistaan. Tämän takia VIDMA keskittyy erityisesti PK yritysten näkyvyyden parantamiseen.

Hakukonemarkkinoinnin hinta määräytyy pitkälti yrityksesi toimialan mukaan. Hyvän nyrkkisäännön mukaan kovempi kilpailu tarkoittaa korkeampaa klikkikohtaista hintaa. Hakukonemarkkinoinnin paras puoli on kuitenkin sen joustavuus – voit itse päättää budjetin, jonka sijoitat yrityksesi näkyvyyteen. Ota yhteyttä niin keskustellaan lisää yrityksesi verkkomarkkinoinnista!

Nettisivujen hinta lasketaan niihin kuluvien työtuntien perusteella. Lisähintaa tuo moniulotteinen sivustorakenne. Täytä nettisivujen kustannusarvio TÄÄLLÄ niin saat helposti hinta-arvion.

Älä epäröi ottaa yhteyttä meihin!

Katso näytteitä tekemistämme videoklipeistä YouTube-kanavaltamme!

Ota yhteyttä!

Millaiseen ongelmaan etsit ratkaisua?

Ota meihin yhteyttä lomakkeen avulla niin voimme vastata sinua askarruttaviin asioihin jo tänään. Korostetaan yrityksesi näkyvyyttä yhdessä!

OTA YHTEYTTÄ!

Ota yhteyttä meihin täyttämällä alla oleva lomake niin otamme teihin yhteyttä.